Sport
Universitatea Craiova are doi jucători în echipa campionatului

Doi jucători de la Universitatea Craiova, mijlocaşii Dan Nistor şi Alex Cicâldău, se regăsesc în echipa campionatului trecut, întocmită de LPF. Aceasta arată astfel: Arlauskis - Burcă, Vinicius, M. Constantin - Deac, Rodriguez, Cicâldău, Nistor - Iancu, Alibec, Coman. 

Dan Nistor (Dinamo - 16 jocuri, Universitatea Craiova - 13 jocuri / 32 de ani) - Graţie celor 11 assist-uri reuşite, Nistor a încheiat pentru al doilea sezon consecutiv în fruntea clasamentului pasatorilor decisivi. Transferul său la Universitatea le-a adus oltenilor un plus de experienţă, care i-a ajutat să lupte pentru titlu până la final.

Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani / 32 de jocuri) - A avut un sezon fantastic! Posesor al unui bagaj tehnic deosebit, a încântat de multe ori prin deciziile surprinzătoare luate pe durata meciurilor. A fost jucătorul din lotul alb-albaştrilor cu cele mai multe reuşite ofensive: 14 goluri marcate şi șase assist-uri.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.