Sport
Habemus antrenor! Bergodi a fost anunțat oficial

Universitatea Craiova nu a rămas mult timp fără antrenor, după ce Corneliu Papură și-a dat demisia. Cristiano Bergodi este noul tehnician al Științei. 

Anunțul a fost postat pe pagina de Facebook a Universității Craiova: „Fiindcă vine din Cetatea Eternă în Cetatea Banilor, putem spune: Habemus antrenor! Dacă ne uităm în urmă, Știința a avut compatibilitate cu școala de antrenori italiană, așa că Cristiano Bergodi are toate șansele să scrie istorie în „vulcanul” alb-albastru. Simbolul lui Lazio, pentru care a jucat 7 ani de zile, a semnat cu Știința un contract valabil până în data de 30 iunie 2021. Bun venit, Mister și adu-ne trofee!”

El a fost liber de contract , după ce s-a despărțit de FC Voluntari în decembrie 2019. În vârstă de 55 de ani, În CV-ul lui Cristiano Bergodi, o legendă a celor de la Lazio, există şi o scurtă experienţă în Serie A, la Pescara. Italianul le-a mai pregătit pe FC Naţional, CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi şi Steaua, dar și pe Imolese, Sassuolo, Modena, Pescara și Brescia, din Italia. A câștigat SuperCupa alături de Rapid în 2008. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.