Sport
Universitatea Craiova a solicitat amânarea finalei Cupei României

Clubul Universitatea Craiova a solicitat FRF amânarea finalei Cupei României, până după terminarea play-off-ului, pe motiv că deznodământul finalei ar putea afecta lupta pentru titlu. Astfel, dacă FCSB câşigă Cupa României, atât FCSB, cât şi FC Botoşani sunt calificate îm cupele europene, aşa că nu vor mai avea motivaţie în ultimele 2 etape ale play-off-ului. FC Botoşani întâlneşte CFR Cluj în penultima etapă, după disputarea finalei, care e programată pe 22 iulie, la Ploieşti.

”În cazul unui succes al FCSB în finala Cupei României, atât FCSB cât și FC Botoșani ar avea asigurată prezența în viiitorul sezon al cupelor europene cu două etape înainte de final” se specifică în adresa trimisă de Universitatea Craiova la FRF. 

Clubul din Bănie oferă chiar un exemplu prevăzut în ROAF, cel în care meciurile din ultima etapă cu implicaţii pentru anumite obiective se vor disputa la aceeaşi oră, pentru ca anumite echipe să nu manifeste lipsă de interes. 

Universitatea Craiova ar fi interesată ca finala Cupei României să fie amânată şi pentru ca FCSB să nu-şi menajeze jucătorii în meciul cu CFR Cluj, programat cu 3 zile înaintea finalei Cupei României.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.