Sport
Universitatea Craiova a sărbătorit Ziua Drapelului Național

Oltenii se pregătesc intens pentru derby-ul cu CFR Cluj de duminică, ora 20:00. Totuși, jucătorii și staff-ul tehnic și-au făcut timp pentru a realiza o fotografie de grup cu „tricolorul”:

Ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această zi va fi marcată de către autoritățile publice și de celelalte instituții ale statului prin organizarea unor programe și manifestări cultural-educative, cu caracter evocator sau științific, consacrate istoriei patriei, precum și prin ceremonii militare specifice, organizate în cadrul unităților Ministerului Apărării Naționale și ale Ministerului de Interne. 

 

Cristiano Bergodi și elevii săi au realizat o fotografie de grup alături de drapelul României și au dat dovadă de respect față de valorile naționale. Mâine, delegația Științei va decola de pe Aeroportul Internațional Craiova cu destinația Cluj-Napoca. Duminică este programată partida cu CFR, urmând ca „alb-albaștrii” să se întoarcă în Bănie imediat după joc.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.