Sport
Universitatea Craiova a reluat antrenamentele la Cantonamentul din Lunca Jiului

Chiar dacă starea de urgenţă continuă în ţară, jucătorii Ştiinţei şi-au reluat pregătirile la Cantonamentul din Lunca Jiului, însă cu anumite restricţii.

Liga Profesionistă de Fotbal ar vrea ca sezonul actual al Ligii I să se reia pe data de 5 iunie, iar alb-albaştrii vor să fie în formă maximă pentru a se bate cu şanse la titlu. Săptămăna trecută, preparatorul fizic Cornel Blejan a iniţiat antrenamente fizice printr-o sesiune video online, iar acum, fotbaliştii au reluat antrenamentele în grup, însă nu mai mult de 3 jucători dintr-o dată. Astfel, aceştia se pregătesc pe terenurile de la Cantonament, sub supravegherea lui Blejan.

 

De precizat că aceste antrenamente au fost iniţiate de jucători, nefiind organizate oficial de clubul Universitatea Craiova.

 

În acest moment, Universitatea Craiova se află pe poziţia a 3-a a clasamentului, fiind la egalitate cu FCSB şi cu 4 puncte sub CFR Cluj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.