Sport
Universitatea Craiova a reluat antrenamentele la Cantonamentul din Lunca Jiului

Chiar dacă starea de urgenţă continuă în ţară, jucătorii Ştiinţei şi-au reluat pregătirile la Cantonamentul din Lunca Jiului, însă cu anumite restricţii.

Liga Profesionistă de Fotbal ar vrea ca sezonul actual al Ligii I să se reia pe data de 5 iunie, iar alb-albaştrii vor să fie în formă maximă pentru a se bate cu şanse la titlu. Săptămăna trecută, preparatorul fizic Cornel Blejan a iniţiat antrenamente fizice printr-o sesiune video online, iar acum, fotbaliştii au reluat antrenamentele în grup, însă nu mai mult de 3 jucători dintr-o dată. Astfel, aceştia se pregătesc pe terenurile de la Cantonament, sub supravegherea lui Blejan.

 

De precizat că aceste antrenamente au fost iniţiate de jucători, nefiind organizate oficial de clubul Universitatea Craiova.

 

În acest moment, Universitatea Craiova se află pe poziţia a 3-a a clasamentului, fiind la egalitate cu FCSB şi cu 4 puncte sub CFR Cluj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.