Sport
Universitatea Craiova a pierdut amicalul cu FC Argeş, în Luncă

Universitatea Craiova a fost învinsă cu 3-1 de formaţia de ealon secund, Campionii FC Argeş, în amicalul disputat astăzi, de la ora 11.30, în cantonamentul Ştiinţei din Lunca Jiului. Bogdan Vătăjelu a deschis scorul, cu un şut sub transversală, dar apoi oaspeţii, care vor disputa play-off-ul Ligii a II-a, au preluat iniţiativa, marcând de 3 ori şi având şi alte ocazii. 

Prima reuşită a argeşenilor, care i-a aparţinut lui Prepeliţă, a fost una superbă. Cristiano Bergodi a folosit în acest meci jucătorii care au intrat pe parcurs sau care nu au evoluat deloc în meciul de marţi seara, cu FC Botoşani. 

Următorul meci al Ştiinţei este derby-ul cu CFR Cluj, duminică, de la ora 20, în Gruia.

Universitatea Craiova – FC Argeş 1-3

Au marcat: Vătăjelu 11 / Prepeliţă 28, Nini Popescu 48, Şerban 85.

Universitatea Craiova: Marinescu – Olteanu, Gardoş, Mitran, Vătăjelu – Qaka, Ivanov, Gustavo – Bărbuţ, Niţu, Baiaram. Au intrat: L. Popescu – Vadasis, Cosic, Al. Popescu, Danciu.

FC Argeş: Ducan – Tofan, Leca, Deslandez, Şerbănică – Panait, Prepeliţă, Nini Popescu – Buhăescu, Grecu, Blejdea. 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.