Sport
Universitatea Craiova a încheiat socotelile cu Florin Gardoş

După terminarea sezonului, primul jucător care a plecat de la Universitatea Craiova este fundaşul Florin Gardoş, care a fost unul dintre transferurile eşuate ale grupării din Bănie. Adus în 2018 la Craiova, stoperul care evoluase la Southampton a jucat puţin, a făcut-o prost, s-a accidentat des, s-a certat cu Devis Mangia, a fost împrumutat la Poli Iaşi, a revenit şi n-a mai jucat deloc. 

"Clubul Universitatea Craiova anunţă faptul că s-a despărţit de Florin Gardos. Îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare", a anunţat clubul craiovean.

"Astăzi se încheie aventura mea la Universitatea Craiova. Mulţumesc tuturor pentru încredere şi pentru felul în care m-aţi primit la Craiova! Toate cele bune şi să ne revedem sănătoşi", a scris Gardoş pe Facebook.

Un singur gol a marcat Gardoş pentru Universitatea Craiova, într-un meci din Cupa României, cu FC Snagov. Ultima prezenţă în tricoul Ştiinţei este într-un meci din Europa League, cu FC Sabail, în care Gardoş s-a accidentat grav şi a stat mai mult de o jumătate de an. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.