Sport
Universitatea Craiova a câştigat eCupa României, pe mâna lui Mihai Roman

Universitatea Craiova a câştigat Cupa României la FIFA 20, turneu organizat de FRF, la care au participat toate echipele din Liga I, prin cel puţin un jucător din lot, considerat cel mai priceput la astfel de joc virtual. Pentru Ştiinţa a fost la butoane atacantul Mihai Roman, care a trecut de toţi oponenţii, iar în finală l-a depăşit pe reprezentantul lui Gaz Metan Mediaş, nimeni altul decât Stephan Drăghici, jucător care aparţine de Universitatea Craiova. 

În cele două meciuri disputate în ultimul act, Mihai Roman s-a impus cu 3-2 şi cu 4-3, adjudecându-şi competiţia. Duelurile s-au disputat în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula ”golului de aur” în meciul trei, în caz de egalitate), pe platforma PS4, rating mediu al jucătorilor 85.

În calitate de câștigătoare a Cupei României în urmă cu două ediții, Craiova a intrat în competiție direct din ”sferturi”, fază în care a dispus cu 2-3, 3-1, 1-0 de Politehnica Iași (Răzvan Onea), iar în semifinale a trecut cu 3-0, 4-3 de CFR Cluj, pentru care a jucat fundaşul Mike Cestor. 

Cristi Bărbuţ şi Vali Mihăilă erau ceilalţi doi jucători înscrişi de Craiova în competiţie, însă cei doi nu au mai participat, atât pentru că Roman este considerat cel mai bun la fotbal virtual, dar şi pentru că ambii sunt deja în pregătiri cu Ştiinţa, în timp ce Mihai Roman are acea problemă cardiacă şi nu va mai fi pe teren în acest sezon. 

Mihai Roman câştigase pentru Universitatea Craiova şi Cupa eBetano, la care au mai participat PAOK Salonic, Braga şi Maritimo Funchal. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.