Sport
Universitatea Craiova, de neregăsit! Ştiinţa - Sepsi 0-1 (Galerie FOTO)

Universitatea Craiova a pierdut scor 0-1, în faţa formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe. Golul oaspeţilor a fost înscris de Karanovic (min. 82)

Prima repriză a duelului a fost controlat de craioveni, dar fără mari ocazii. Şutul lui Vali Constantin şi lovitura de cap a lui Renato Kelic au fost fazele notabile ale primei părţi.

 

Repriza secundă a adus aceeaşi dominare palidă a Ştiinţei, Alex Cicâldău, Carlos Fortes  şi Vali Mihăilă, revenit după o accidentare, nu au mişcat tabela. În schimb, Karanovic, în urma unui duel câştigat cu Acka, l-a lobat pe Pigliacelli şi a înscris.

 

Cei peste 7.000 de spectatori prezenţi pe stadion i-au apostrofat pe jucători şi au strigat de mai multe ori " demisia".

 

Universitatea a ajuns la cel de-al treilea meci consecutiv fără victorie şi pentru olteni urmează duelurile de săptămăna viitoare cu AEK Atena şi FC Botoşani.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.