Sport
Universitatea a oficializat transferul portarului italian Pigliacelli

Clubul Universitatea Craiova a anunțat că a semnat un contract valabil pentru un an de zile cu goalkeeperul italian Mirko Pigliacelli, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani. El a sosit încă de marţi în cantonamentul Ştiinţei din Austria şi a efectuat vizita medicală şi câteva antrenamente alături de colegii săi. 

Născut pe 30 iunie 1993 la Roma, Mirko are 1,84 m, și-a început cariera de fotbalist la AS Roma Primavera, acesta câștigând în sezonul 2010 – 2011 campionatul de juniori și anul următor Cupa Italiei, tot la juniori. Pe parcursul carierei sale de fotbalist profesionist a evoluat doar la echipe din Italia: AS Roma Primavera (54 de meciuri), Sassuolo (un meci), Pescara (14 meciuri), Reginna (21 de meciuri), Frosinone (17 meciuri), Trapani (21 de meciuri) și Pro Vercelli (60 de meciuri). A evoluat, în total, în 131 de partide din Serie B. Mirko Pigliacelli și-a reprezentat țara în cadrul echipelor Naționale Under-18, Under-19, Under-20 și Under-21 ale Italiei.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.