Sport
Unde poate ajunge Gardoș după desparțirea de Craiova

Florin Gardoș nu a mai intrat în planurile Universității Craiova, iar contractul său nu a mai fost prelungit. 

Acum, fundașul central este pe cale să semneze cu Academica Clinceni. „Am ceva variante din Liga 1, cel mai probabil voi rămâne pe lângă București. Așa mi-am propus după ce am plecat de la Craiova. Sper ca săptămâna asta să semnez un contract. Am avut discuții și cu o echipă de Liga 2.

Acum sunt bine, am început anul 2020 bine, am făcut pregătirea de iarnă cu Craiova. Am mai făcut o perioadă de pregătire în starea de urgenţă. De când am plecat de la Steaua, în 2014, n-am mai făcut două cantonamente într-o perioadă aşa scurtă de timp. Sper să fie de bun augur”, a spus acesta la ProSport.

 

Un singur gol a marcat Gardoş pentru Universitatea Craiova, într-un meci din Cupa României, cu FC Snagov. Ultima prezenţă în tricoul Ştiinţei este într-un meci din Europa League, cu FC Sabail, în care Gardoş s-a accidentat grav şi a stat mai mult de o jumătate de an. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.