Sport
Un tramvai numit Craiova Maxima

Câţiva componenţi ai Craiovei Maxima, printre care „cei trei Nae”, Ungureanu, Tilihoi şi Negrilă, cât şi Aurică Beldeanu, Costică Donose sau Ion Velea, s-au plimbat joi dimineaţa cu tramvaiul intitulat „Craiova Maxima”. Tramvaiul a fost personalizat înaintea repunerii în funcţiune a liniei, fiind tapetat pe extrerior cu fotografii ale Ştiinţei din perioada de glorie maximă, în semn de respect pentru generaţia celebră care a marcat fotbalul românesc în anii 70-80.

„Am fost în echipă în 1969, la prima victorie a Universităţii împotriva lui Dinamo, 1-0, gol înscris de Neagu. A fost mare bucurie, şi a noastră şi a spectatorilor, pentru că până atunci ne băteau mereu. Sper să câştigăm şi luni, să dea gol Măzărache” a spus Ion Velea, component al Campioanei Unei Mari Iubiri.

„Plimbarea a fost plăcută, suntem reprezentanţi de seamă ai acestui oraş şi ne bucurăm să facem parte din astfel de acţiuni. În fiecare an avem nişte meciuri pe care trebuie neapărat să le câştigăm, în principal cu Steaua, Dinamo şi Rapid. Ne-am creat această rivalitate cu Dinamo, ei prin metode pe care le ştiţi, noi prin cinste şi corectitudine. Sper să fie stadionul plin, avem cea mai spectaculoasă echipă din campionat. Cred că vom câştiga. Acest meci se pregăteşte cu mult timp înainte la Craiova” a spus Nae Tilihoi.

„Pregătim şi noi acest meci, nu numai jucătorii. A fost dintotdeauna un meci de referinţă, există o stare de spirit specială la aceste derby-uri cu Dinamo, spectatorii au un rol foarte important şi sper să fie la fel şi la Severin la fel, deşi e păcat că nu jucăm la Craiova. Nu-i nimic, pe stadionul nou va fi ceva foarte frumos. Nivelul arătat ne îndreptăţeşte să sperăm la un rezultat bun, avem o echipă omogenă, deşi avem şi mulţi tineri” a declarat Nicolar Ungureanu.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.