Sport
Un scoţian adus de la Ludogorets se va ocupa de pregătirea fizică a alb-albaştrilor

De luna aceasta, Universitatea Craiova va avea doi preparatori fizici străini: portughezul Rui Santos (29 de ani), care a lucrat la Reading, în Championship, şi scoţianul Ian Coll (40 de ani), care vine de la campioana Bulgariei, Ludogorets. Din postura de responsabil cu partea de fitness, Ian Call are mai multe trofee cucerite în Bulgaria, cu Ludogorets, şi în Scoţia, cu Celtic Glasgow. 

Ian Call are un masterat in ştiinţele sportive şi a lucrat pe partea de pregătire fizică la Celtic Glasgow mai mult de şapte ani, fiind în staff-ul unor antrenori precum Brandon Rodgers sau Neil Lennon. A lucrat la celebra formaţie scoţiană cu jucători precum Virgil van Dijk, cel mai scump fundaş din lume, care acum este la Liverpool, sau Kieran Tierney, de la Arsenal. La Ludogorets i-a pregătit şi pe românii Cosmin Moţi, Dragoş Grigore şi Claudiu Keşeru. Înainte de a ajunge în Bulgaria, Ian Coll a lucrat circa opt luni ca şi consultant pentru federaţia din Dubai.

Rămâne de văzut dacă după venirea celor doi preparatori va mai rămâne în cadrul clubului şi Cornel Blejan, cel care este contestat vehement de suporteri, fiind considerat "sifonul" conducerii.  

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.