Sport
Michalis Kakiouzis, fost campion european și fost baschetbalist al Barcelonei, vine să o antreneze pe SCM „U” Craiova

Michalis Kakiouzis, fostul mare baschetbalist al Greciei, vine să o antreneze pe SCM Universitatea Craiova. 

Kakiouzis este așteptat să ajungă în Bănie la mijlocul săptămânii și să semneze contractul. Acesta a fost căpitanul Greciei la cucerirea trofeului Campionatului European -2005 și a fost vicecampion european un an mai târziu. A evoluat  pentru echipe importante: AEK Atena, Barcelona, Sevilla sau Efes Pilsen. După ce s-a lăsat de baschet, Michalis Kaiouzis a fost șeful departamentului de scouting de la AEK Atena și a fost a antrenat pe Koropi (Grecia) și pe Enosis Neon Paralimni (Cipru).

 

Echipa din Bănie a anunțat că Aco Todorov nu o va mai antrena pe Craiova în sezonul viitor.  „Cu Aleksandar Todorov pe banca tehnică, echipa noastră de baschet masculin a înregistrat cele mai bune rezultate din istoria formației, dar și a baschetului masculin craiovean: prezența în Final–four–ul Ligii Naționale de Baschet Masculin cu un loc 4 la terminarea competiției din sezonul 2018/2019 și o semifinală de Cupa României în sezonul 2020/2021.  Pentru întreaga activitate și rezultatele obținute în cadrul clubului nostru suntem onorați că am avut prilejul de a colabora și îi urăm să realizeze tot ceea ce își propune în plan personal și profesional,” stă scris în comunicatul clubului. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.