Sport
Un fost jucător de la Filiași a fost transferat în Polonia / Reacția jucătorului - EXCLUSIV

Daniel Celea, jucător care a evoluat sezonul trecut la Sepsi OSK, a fost transferat în liga a doua din Polonia. Născut în Filiași, fundașul și-a început cariera la echipa locală. 

„Trebuia să merg împrumut la Chindia, dar a venit oferta de la LKS Lodz. Am semnat pe trei ani, iar obiectivul este promovarea în primul eșalon, întrucât ei au retrogradat în această vară. Am găsit aici condiții excelente, la fel ca la Craiova. Echipa este una frumoasă, și-a păstrat lotul de anul trecut. Stadionul e superb și știm cum sunt suporterii polonezi. Sunt sigur că mă voi acomoda repede și voi pune umărul la promovare”, a spus Daniel Celea în exclusivitate pentru LUPA.

 

Fundașul central este cotat la 150.000 de euro și a mai evoluat la ACSO Filiași, Sporting Roșiori, Pandurii Târgu Jiu, UTA Arad, CS Mioveni și Sepsi Sfântu Gheorghe.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.