Sport
Un coordonator croat pentru echipa de baschet a Craiovei

Cea mai nouă achiziţie pentru echipa de baschet SCMU Craiova este coordonatorul de joc Goran Filipovic, în vârstă de doar 23 de ani, care are 1,83 metri. El este al 5-lea jucător străin încorporat de gruparea din Bănie în această perioadă. 

În ultimele două sezoane, Filipovic a evoluat pentru HKK Siroki, în Bosnia-Herțegovina, având medii statistice de 12.2 puncte, 4.4 pase decisive, 3.7 recuperări și 14.6 la eficiență în 27.4 minute pe meci. El a reușit 61% la aruncările de două puncte, 39% la trei puncte și 84% la linia de fault. A mai jucat în cariera sa la KK Split. 

Fost internaţional de juniori al ţării sale, Goran Filipovic a participat la Campionatul Mondial U19, găzduit în Grecia, acum cinci ani, fără a juca însă foarte mult. 

Ceilalţi jucători pe care se va baza în sezonul următor antrenorul Aco Todorov sunt: Jonathan Person, Dino Cinac, Makol Mawien, Dragoș Diculescu, Andrei Oprean, Monyea Pratt şi Bogdan Țîbîrnă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.