Sport
Un calafetean a adus României primul titlu la Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires

Un judoka originar din Calafat, Adrian Şulcă, a reuşit o performanţă extraordinară, cucerind titlul olimpic pentru România, la Jocurile Olimpice de tineret, care se desfăşoară în capitala Argentinei, Buenos Aires. Sportivul oltean s-a impus la categoria +81 kg. 

Sportivul nostru a trecut în primul meci de judoka Iki Rihari din Noua Zeelandă, în sferturile de finală l-a învins pe australianul Allan Rhys, în semifinale a trecut de slovacul Barto Alex, iar în finală olteanul l-a depăşit pe cehul Bezdek Martin, toate succesele fiind obţinute prin procedeul ippon.

La Calafat, Adi Şulcă a fost pregătit de antrenorul Alexandru Pop. Sportivul în vârstă de 17 ani se pregăteşte la Centrul Olimpic de la Cluj Napoca. A treia ediție a Jocurilor Olimpice de Tineret are loc în perioada 6-18 octombrie la Buenos Aires. Delegația României pentru această competiție este formată din 34 de sportivi la 14 discipline.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.