Sport
Un bărbat de 54 de ani a murit după ce a căzut cu tractorul într-un canal de irigații

Un bărbat de 54 de ani, în timp ce se afla în extravilanul localității Motăței Gară, în apropierea unei stații de irigații, unde efectua lucrări agricole cu tractorul, ar fi cazut cu tractorul într-un canal. La fața locului s-au prezentat doi scafandri din cadrul ISU Dolj care în urma căutărilor l-au găsit pe bărbatul în cauză și scos din canalul de irigații.

Din păcate,  deși bărbatul a fost resuscitat de către personalul medical aflat la fața locului, a fost declarat decesul acestuia.

 

În această dimineață, Detasamentul de Pompieri Calafat a fost solicitat să intervină pentru degajarea unei persoane surprinsă în cabina tractorului căzut într-un canalul pe raza localității Moțăței Gară. La fața locului au fost trimise echipaje de căutare-salvare dotate cu ambarcațiuni pneumatice, o autospecială de descarcerare si un echipaj medical de la SAJ. Au fost solicitați în sprijin și scafandrii, care au asigurat intervenția de cautare în medii acvatice. Persoana a fost găsită și recuperată din apă după care i s-au aplicate manevre de resuscitare conform protocului. După tot efortul depus de echipajele de intervenție, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul. Între timp a fost recuperat și tractorul din canal. Este vorba de o persoana de sex masculin, avend vârstă de 54 ani.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.