Sport
„U” Craiova, pe locul doi în topul cotei lotului în Liga 1

Universitatea Craiova are un lot cotat la 25,25 milioane de euro, peste formația care este pe cale să intre în grupele Champions League, CFR Cluj. 

Astfel, site-ul de specialitate transfermarkt cotează Craiova ca fiind a doua cea mai valoroasa echipă din Liga 1. Pe prima poziție se situează FCSB, cu o cotă de 34,65 milioane de euro, în timp ce pe locul trei se află campioana CFR Cluj, 25,10 milioane de euro. De remarcat este că formația antrenată de Dan Petrescu are cea mai ridicată medie de vârstă din toată Liga 1, 28,4 ani, iar Știința are o medie de 24,2 ani. 

 

Cel mai bine cotat jucător al lui Corneliu Papură este Alexandru Cicâldău, 4 milioane de euro, fiind urmat de Nicușor Bancu, 2,50 milioane. 

 

Cea mai puțin valoroasă echipă din campionatul românesc este Academica Clinceni, cu un lot în valoarea de 4,95 milioane de euro. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.