Sport
U Craiova 1948 s-a despărțit de Napoli, deși Mititelu spunea altceva

U Craiova 1948 SA, formație care ocupă primul loc în eșalonul secund, a rămas fără antrenor, după ce i-a reziliat contractul lui Nicolo Napoli.

„Incheiere colaborare! Clubul si Nicolo Napoli au reziliat de comun acord contractul ! Incetarea raporturilor a survenit la initiativa antrenorului,acesta invocand motive personale! Clubul ii multumeste lui Nicolo Napoli pentru activitatea depusa,” stă scris în comunicatul celor de la U Craiova 1948. 

 

Chiar dacă s-a zvonit de plecarea lui Napoli de o săptămână, Adrian Mititelu, finanțatorul clubului care joacă la Drobeta-Turnu Severin, a declarat pentru TelekomSport că informația este eronată: „Nu este nimic adevărat, site-ul respectiv este de partea echipei din prima ligă şi caută să creeze instabilitate la echipa noastră.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.