Sport
Triţă de la Mitriţă pentru victoria Ştiinţei, 4-1 cu Iaşi, într-o zi excepţională pentru Craiova

Prestaţie la cel mai înalt nivel a lui Alex Mitriţă în meciul câştigat cu 4-1 de Universitatea Craiova împotriva lui CSMP Iaşi, în ultima etapă a turului play-off-ului Ligii I. Atacantul de 23 de ani a marcat primele trei goluri ale meciului, cu un şut deviat, cu un şut sub bară şi dintr-un penalty obţinut de Bărbuţ. Dimitrov a făcut 4-1 în ultimul minut de joc, după ce moldovenii au redus din handicap prin Danale. 

10 mii de spectatori au asistat la cea mai clară victorie a alb-albaştrilor din acest sezon, jumătate dintre ei venind de la meciul istoric din Sala Polivalentă, semifinala Cupei EHF dintre SCM Craiova şi Kastamonu, soldată cu calificarea echipei din Bănie în finala competiţiei. 

Devis Mangia a folosit formula: Calancea – R. Popa (46 Screciu), Gardoş, Tiago Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Bărbuţ (89 Briceag), Mitriţă, Glavina (58 Burlacu).

După meci, Alex Mitriţă a declarat: "Au fost lucruri negative în presă, dar noi am demostrat că suntem o echipă unită. După meciul cu FCSB ne-am trezit! Am fost o echipă compactă, am avut atitudine, am avut curaj. În seara asta s-a văzut că am fost mulţi în careul advers. Zlatinski trebuia să execute penalty-ul, l-am rugat să mă lase ca să marchez primul hattrick din carieră". 

Devis Mangia a spus la final: "A fost un meci foarte bun, de care aveam nevoie după ce în ultimele trei partide am avut evoluții mai puțin reușite. Am văzut jucători cu atitudine, care au jucat pentru echipa și asta contează cel mai mult. Am muncit foarte bine și în alte meciuri, dar azi s-a jucat bine în toate momentele jocului. Am jucat rapid, așa cum ne dorim, cu un gazon puțin mai bun, dar tot dificil. De altfel, avem jucători care acuză probleme la aductori, din cauza gazonului. Alex a jucat pentru echipă și asa se ivește și ocazia de a marca atunci când tragi pentru echipă. dar sunt mulțumit de toți, nu vreau să evidențiez pe nimeni, toți au jucat foarte bine”. 

Universitatea Craiova rămâne pe locul 3, cu 34 de puncte şi joacă joi seara, prima manşă a semifinalei Cupei României, cu FC Botoşani. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.