Sport
„Tricolorii”, încrezători înainte de semifinale

Fundașul naționalei U21 a României, Radu Boboc, nu este speriat de diferența dintre selecționata noastră și cea a Germaniei.

Născut în Craiova, însă crescut de Școala de fotbal „Gică Popescu” și de Academia „Gheorghe Hagi”, Boboc a vorbit despre partida cu Franța: „Ştiam că au jucători foarte rapizi, mai ales pe contraatac şi am decis să nu riscăm. Am acoperit bine toate zonele şi nu i-am lăsat să pătrundă. Asta nu înseamnă că ne-am înţeles în vreun fel, chiar dacă la final a ieşit bine pentru toată lumea”.

 

Acesta nu este impresionat de diferența de cotă dintre România și Germania și spune că asemenea lucruri se spuneau și înainte de partidele din grupă: Au fost mai întâi croaţii, apoi că englezii fac peste 350 de milioane, după care francezii sunt cei mai scumpi. Acum şi nemţii compară la fel, cât costăm noi, cât costă ei. Prostii, pentru că atunci când intri pe teren şi joci nu mai contează ce e pe hârtie, ci numai ce se întâmplă acolo, în acel moment.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.