Sport
Trei echipe din Italia se bat pentru semnătura lui Mirko Pigliacelli

Presa din Italia anunță că Mirko Pigliacelli este pe picior de plecare de la Universitatea Craiova, iar trei cluburi din primele două ligi sunt cele mai interesate de transferul acestuia. 

tuttomercatoweb a anunțat că Genoa (Seria A), Vicenza și Pordenone, din Serie B, sunt formațiile care îl vor pe portarul Universității Craiova. Pro Vercelli, Pescara, Trapani, Frosinone, Reggina, Parma, AS Roma și Sassuolo sunt celelalte cluburi la care a mai evoluat jucătorul de 27 de ani.

 

Mirko a avut un campionat extraordinar, preliminariile Europa League vor începe în curând. Pentru Craiova este un element important, dar nostalgia Italiei s-a făcut simțită. Are un contract pe trei ani, vom decide impreună cu clubul", declara Danilo Caravello, impresarul lui Mirko Pigliacelli, în urmă cu ceva timp. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.