Sport
Trei craioveni au jucat în egalul României cu Irlanda de Nord

România a terminat la egalitate, pe Arena Naţională, 1-1, meciul cu Irlanda de Nord, în prima etapă a Grupei I a Diviziei B a Ligii Naţiunilor. Puşcaş (25), a deschis scorul, iar Whyte (86) a egalat, la debutul lui Mirel Rădoi.pe banca tricolorilor mari. De la Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu şi Alex Cicâldău au fost titulari, iar Dan Nistor a intrat în repriza secundă. Bancu a provocat o bară a unui fundaş advers, la poarta nord-irlandezilor.

Oaspeţii au evoluat din minutul 39 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Magennis, pentru al doilea cartonaş galben.

România: Tătăruşanu – Hanca (Nedelcearu ’86), Chiricheş, Toşca, Bancu – Maxim, Cicâldău (Nistor ’74), Stanciu – Hagi (Creţu ‘ 57) – Puşcaş, Alibec. Selecţioner Mirel Rădoi.

Irlanda de Nord: Peacock-Farrell – McNair, Cathcart, Ballard (Smith ’90+1) – Dallas, Davis, C. Evans (Lafferty ’77), Lewis, Saville – Magennis, Washington (Whyte ’65). Selecţioner Ian Baraclough.

În celălalt meci al grupei, Norvegia a fost învinsă, acasă, de Austria, scor 1-2.

Următorul meci al tricolorilor va avea loc, luni, de la ora 21.45, la Klagenfurt, cu Austria.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.