Sport
Trecurăm de Botoșani și ne gândim la meciul cu CFR

Universitatea Craiova s-a impus, scor 2-1, în fața formației FC Botoșani. Golurile gazdelor au fost înscrise de Dan Nistor(min. 31) și Elvir Koljic (min. 72), în timp ce pentru Botoșani a punctat Dugandzic (min. 89). Partida a reprezentat restanța din cadrul etapei cu numărul 3 din play-off.

Craiova - Botoșani a avut un început de joc anost, cu o organizare bună din partea oaspeților. Cristiano Bergodi a punctat la un capitolul faze fixe, iar Știința a fost aproape de a deschide scorul în minutul 9, după ce lovitura de cap a lui Stephane Acka a fost respinsă cu greu de Eduard Pap. Oltenii au început să domine la capitolul posesie, iar în minutul 31, Dan Nistor a luat pe cont propriu o acțiune și a finalizat cu un șut imparabil. La doare câteva momente, Cicâldău a trimis mingea în bară. La ultimele faze ale primei părți, Mihăilă putea duce scorul la 2-0, însă goalkeeper-ul oaspeților a fost la post. Pauza a adus un avantaj minim pentru Universitatea.

 

Începutul reprizei secunde s-a derulat în aceeași notă ca prima. Totuși, moldovenii au fost aproape de egalare în minutul 52, dar „torpila” expediată de Florescu a șters bara de la poarta lui Mirko Pigliacelli. După minute bune în care nu s-a mai întâmplat nimic pe teren, Elvir Koljic a ieșit din nou la rampă. Bosniacul a dublat avantajul Științei după o centrare foarte bună venită din partea lui Ștefan Vlădoiu. În finalul jocului, Cristiano Bergodi a fost nevoit să-l folosească pe Alexandru Mateiu ca fundaș central, după ce Bălașa și Acka au avut probleme medicale, iar rezervă de fundaș central a fost doar Uros Cosic. În minutul 89, Botoșani a reușit să reducă din diferență. Marko Dugandzic a înscris cu o lovitură de cap și a aprins finalul de joc, dar golul egalării nu a mai picat.

 

După această victorie, Universitatea Craiova se poziționează la 4 puncte în spatele liderului CFR Cluj și merge în Gruia pentru cel mai important meci din actualul sezon. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.