Sport
Tractorul Cetate s-a retras din Liga a III-a

Cu două săptămâni înaintea reluării campionatului Ligii a III-a, formaţia doljeană Tractorul Cetate s-a retras din competiţie. ”ACS Tractorul Cetate nu mai evoluează în Liga 3 şi vom avea doar echipă la Liga 4, unde vom încerca să promovăm şi câţiva copii”, a anunţat clubul doljean pe pagina sa de Facebook.

Aşadar, formaţia din Cetate va continua la nivelul Ligii a IV-a Dolj, unde avea înscrisă în acest sezon echipa a doua a clubului. Aceasta a şi debutat în 2020, cu un succes categoric, scor 5-0, acasă cu Poiana Mare, în week-end-ul trecut şi se află pe locul 9, cu 17 puncte.

Echipa de la Dunăre era pe penultimul loc la jumătatea sezonului Ligii a III-a, cu 10 puncte, dar a avut mari probleme în tur. Jucătorii şi antrenorii nu au fost plătiţi, nu au existat bani pentru deplasări sau antrenamente, în condiţiile în care şi meciurile de pe teren propriu s-au disputat în altă parte, respectiv la Calafat. S-au înregistrat eşecuri umilitoare, precum: 1-7 la FC Pucioasa, 0-9 la Progresul Spartac, 0-5 la Unirea Bascov, 0-5 la Flacăra Moreni şi 0-8 cu CSM Slatina. 

Mai mult, au fost chiar acuze de blaturi pentru pariuri la adresa unor jucători. Tractorul Cetate, care a promovat în vara trecută în premieră în Liga a III-a, avea la activ deja o neprezentare în acest sezon, la meciul de la Alexandria, atunci când jucătorii au preferat să facă un grătar decât să meargă la meci.  În prima etapă a returului, pe 7 martie, Tractorul Cetate ar fi trebuit să joace, pe teren propriu, cu Vediţa Coloneşti. Fiindcă retragerea din competiţie are loc după încheierea turului, meciurile pe care ar fi trebuit să le dispute în retur vor fi omologate cu 3-0 pentru echipa adversă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.