Sport
Toate gândurile către meciul din Europa League! Craiova dă piept cu Locomotive Tbilisi

Universitatea Craiova s-a impuscu emoții în fața celor de la Sepsi, dar pleacă cu un moral bun înainte de jocul din UEFA Europa League. Locomotive Tbilisi - „U” Craiova este joi, de la ora 20:00. 

Oltenii și-au atins obiectivul la Sfântu Gherorghe și au prins încredere pentru duelul din Europa League: „A fost un meci frumos, foarte greu pentru noi. Am arătat că suntem o echipă puternică, știm și să suferim și să câștigăm și când nu jucăm foarte bine. E foarte important meciul din Europa League, e doar o manșă, se poate întâmpla orice, dar am arătat că avem valoare”, a declarat Mirko Pigliacelli.

 

„Eu mă bucur mult că am câștigat, am trecut peste cele două săptămâni grele, de după pierderea campionatului. Mă bucur că am început cu dreptul. Am fost în cantonament în Austria, o altă temperatură, aici a fost foarte cald.

Trebuie să ne recuperăm cât mai repede și să ne calificăm, acesta este obiectivul. Vrem să mergem cât mai departe în cupele europene, chiar în grupe, de ce nu?”, a spus și Dan Nistor.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.