Sport
Știința încheie amicalele din Antalya așa cum le-a început, cu un succes

Universitatea Craiova a terminat amicalele din stagiul din Antalya așa cum le-a început, cu un succes. În ultima partidă de verificare din Turcia, alb-albaștrii au învins cu 3-1 formația MFK Karvina (locul 15 în prima ligă din Cehia).

Andrei Ivan a reușit o dublă, deschizând scorul în minutul 5, dintr-un penalty, și a închis tabela în minutul 80. Mihai Roman a punctat și el în prima repriză, după o gafă a portarului advers. Unicul gol al cehilor a venit în debutul părții secunde, dintr-o lovitură de pedeapsă.

În acest meci, Cornel Papură a folosit formula: Pigliacelli - Martic, Cosic, Acka, Vătăjelu - Mateiu - cpt., Nistor, Cicâldău - Ivan, Roman, Mihăilă (73 Bărbuț).

În precedentele amicale din Antalya, Universitatea Craiova înregistrase următoarele rezultate: 2-0 cu Eintracht Braunschweig (locul 4 în Liga a III-a germană), 0-1 cu FC Aarau (locul 7 în liga a II-a elveţiană), 1-3 cu Pogon Szeczyn (locul 3 în prima ligă poloneză) și 0-3 cu Zaglebie Lubin (locul 10 în prima ligă poloneză).

Sâmbătă, echipa din Bănie încheie stagiul din Turcia și revine în țară. Alb-albaștrii vor avea liber până luni, când vor relua pregătirile, primul meci oficial fiind cu Gaz Metan Mediaş, vineri, 31 ianuarie, de la ora 20, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.