Sport
Știința face selecție pentru echipa de fotbal feminin, dar n-a nimerit antrenoarea! De ce au luat foc fanii pe rețelele de socializare!

Universitatea Craiova a anunțat că intenționează să facă selecție pentru echipa de fotbal feminin a clubului, dar antrenoarea desemnată să efectueze această triere a provocat un scandal imens printre fani, deoarece este o rapidistă înfocată, dar mai ales pentru că a adus jigniri și chiar injurii în trecut clubului care acum a angajat-o. Fanii Științei i-au cerut vehement plecarea pe rețelele de socializare, chiar dacă ea încearcă o împăcare de ultim moment, printr-un mesaj pe fb. 

Anunțul de selecție al Universității Craiova: ”Universitatea Craiova este primul club din prima ligă care demarează acțiunile de selecție pentru echipa de fotbal feminin, astfel că din sezonul viitor vom încuraja „leoaicele”. Sub îndrumarea antrenoarei Adriana Rogojină, invităm toate persoanele doritoare în cadrul selecției pentru echipa de fotbal feminin Under-15 a Universității Craiova. Când? Duminică, 26 ianuarie 2020, ora 15:30. Unde? La stadionul „Aripile” (baza sportivă de la Aeroport). Cum trebuie să mă prezint? Obligatoriu în trening complet și cu ghete de fotbal.”

Câteva dintre mesajele Adrianei Rogojină pe facebook despre Universitatea Craiova: ” „O echipă apărută din neant în Liga 2 în 2013! Să ne băgăm ceva-n CSU!”, ”Dinamo nu mai bate pe nimeni, decât pe CSU”, ”Ale, ale, să le dăm emu la clone!” și multe alte ironii și distribuiri de mesaje jignitoare.

Un pasaj din mesajul de scuze al Adrianei Rogojină: ”Vreau sa incep in primul rand prin a-mi cere scuze! V-am jignit echipa si, chiar daca au trecut 3 ani de atunci, ignoranta mea nu e scuzabila. Din pacate pentru mine, abia cand echipa mea a trecut prin aceeasi situatie mi-am dat seama de realitate. Va cer inca odata scuze tuturor celor de acolo si tuturor fanilor Universitatii Craiova pe aceasta cale! Totodata, da, sunt o susținătoare a Rapidului din Giulești, am fost de mica si voi fi pana voi muri.(...)Hai Universitatea Craiova! Hai Rapid!”,

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.