Sport
Știința dă doi jucători și antrenorul echipei ideale fără titlu în Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a organizat un sondaj pe pagina de Facebook în care microbiștii români puteau să voteze cei mai buni jucători și cel mai bun antrenor al ultimului deceniu. Condiția era să nu fi câștigat titlul în Liga 1. 

Universitatea Craiova dă doi foști căpitani în această echipă ideală fără titlu câștigat. Alexandru Băluță (141 de jocuri în toate competițiile pentru Știința - 28 de goluri) și Alexandru Mitriță (60 de jocuri în toate competițiile - 29 de goluri)  au fost oltenii aleși în acest prim 11. De asemenea, Devis Mangia, italianul care a condus Campioana unei Mari iubiri timp de doi ani, între 2017 și 2019, este antrenorul votat de microbiști. Cei trei au făcut parte din echipa Craiovei care a cucerit Cupa României în urmă cu fix doi ani de zile. 

 

Iată cel mai bun unsprezece rezultat în urma voturilor exprimate de iubitorii fotbalului pe pagina de Facebook a LPF: 


Mário Felgueiras (FC Braşov, CFR Cluj) - Jean Sony Alcénat (Petrolul, FCSB, FC Voluntari), Cristian Săpunaru (a evoluat în ultimul deceniu pentru Rapid Bucureşti, Pandurii Tg. Jiu, Astra Giurgiu), Ante Puljić (Dinamo Bucureşti), Vladimir Božović (Rapid Bucureşti) - Alexandru Băluţă (Viitorul, U Craiova), Ianis Hagi (Viitorul), Ousmane N'Doye (a evoluat în ultimul deceniu pentru Dinamo, Astra, SC Vaslui, Săgeata Năvodari, ASA Tg. Mureş), Alexandru Mitriţă (Viitorul, U Craiova) - Wesley Lopes da Silva (a evoluat în ultimul deceniu pentru S.C. Vaslui, CSM Politehnica Iaşi), Harlem-Eddy Gnohéré (Dinamo Bucureşti, FCSB). Antrenor: Devis Mangia (Universitatea Craiova). 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.