Sport
Știința continuă ritmul “una caldă, alta rece”. Eșec pentru alb-albaștri contra lui Sepsi

Universitatea Craiova confirmă că-i lipsește constanța de când a fost instalat Victor Pițurcă și n-a reușit să lege două rezultate favorabile, pierzând cu 1-0 meciul din deplasare cu Sepsi, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat în prima repriză de Safranko, după o greșeală a lui Tiago Ferreira. 

Alb-albaștrii au ratat ocazii mari prin Nițu, Cicâldău, Ivan, Zakaric și Mihăilă, cel din urmă șutând în transversală. 

Știința rămâne pe locul 4, cu 31 de puncte după 18 etape și va juca în runda viitoare cu FC Botoșani, joi, 5 decembrie, de la ora 18, pe Ion Oblemenco. 

La final, Victor Pițurcă a declarat: "Degeaba am jucat bine, dacă am pierdut cele 3 puncte, nu mă încălzește cu nimic jocul destul de bun. Nu mă interesează, contează scorul de pe tabela de marcaj, acesta e important și va rămâne. Au fost ocazii multe ratate, au fost multe momente în care nu a circulat mingea așa cum ar fi trebuit. Ăsta a fost istoricul jocului, nu sunt multe de comentat. Deja e de domeniul trecutului acest meci. Un meci greu, cu o echipă bună. În ultimul meci au jucat bine la Mediaș. Ne dorim victoria, ce altceva am putea să ne dorim? Nu e ușor de digerat această înfrângere"

Sepsi OSK – Universitatea Craiova 1-0

A marcat: Safranko 8.

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Barisic, Diakhate, Fl. Ștefan – Velev, Vașvari – Carnat (62 Gal), I. Fulop (75 Salli), Ștefănescu – Safranko (87 Karanovic). Antrenor: Leo Grozavu. 

Universitatea Craiova: L. Popescu – Mățel, Bălașa, Tiago Ferreira, Bancu – Qaka (78 Mateiu), Ivanov (78 M. Roman), Cicâldău – Ivan, Nițu (29 Zakaric), Mihăilă. Antrenor: Victor Pițurcă. 

Arbitru: Marcel Bârsan.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.