Sport
Ștefan Baiaram: „Visul meu este să câștig titlul cu Universitatea”

Ștefan Baiaram a fost convocat pentru acțiunile echipei naționale sub 19 ani, însă poate fi o soluție și pentru U21, având în vedere că se află pe o listă de rezervă a lui Adrian Mutu. 

Jucătorul de 17 al Universității Craiova a dezvăluit că ar fi un vis împlinit să câștige titlul cu echipa din Bănie: „Visul meu este să iau un titlu cu Universitatea Craiova. Pentru asta m-am apucat de fotbal. Apoi vreau să ajung la o echipă foarte mare din Europa. Când eram mic m-au impresionat fraţii Costea, dar cel mai mult Ilie Balaci. Tatăl meu mi-a povestit despre dânsul şi despre tot ce a făcut pentru Universitatea Craiova. M-am interesat foarte mult despre dânsul şi vreau să-i calc puţin pe urme.”

 

„Am crescut în cartierul Craioviţa Nouă şi toată lumea era cu mingea, nu pe telefon sau pe tabletă. Aşa am ajuns să fac fotbal. Părinţii m-au încurajat să fac sport, fratele meu a făcut şi el, a jucat fotbal, dar nu s-a ţinut de treabă. Familia mea se bucură foarte mult că eu am reuşit prin muncă şi prin sacrificii să ajung unde sunt,” a mai spus „Fane” Baiaram.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.