Sport
Tătărușanu, omul cheie pentru Lyon în Cupa Ligii Franței

Portarul naționalei României, Ciprian Tătărușanu, a fost desemnat omul meciului în duelul din semifinalele Cupei Ligii, cu Lille. 

După scurgerea celor 90 de minute, Lyon și Lille se aflau la egalitate, scor 2-2. Ciprian Tătărușanu s-a evidențiat la executarea loviturilor de departajare, acolo unde a apărat lovitura lui Bamba, chiar prima din seria celor executate. Până la urmă, echipa românului s-a impus cu 4-3, iar în ultimul act poate da piept cu PSG. Campioana Franței are duel astăzi, cu Reims. 

 

„Am ales partea dreaptă la primul penalty. Sunt foarte fericit. Este important că jucăm o finală, dar acum trebuie să fim concentrați și să facem un meci mare și în ultimul act. Important este că avem un început de an bun”, a declarat „Tătă” la finalul meciului. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.