Sport
Tătărușanu: „N-o să plângem 3 zile”

Ciprian Tătărușanu, portarul echipei naționale, a avut niște declarații ciudate după ce naționala a pierdut calificarea la EURO.

Într-un meci în care România nu a tras niciun șut pe poartă (dacă nu punem penalty-ul lui Maxim), Ciprian Tătărușanu a declarat că el și colegii săi sunt dezamăgiți, dar vor trece repede peste eșec: Din păcate, am ratat această șansă. Îmi pare rău, ne-am dorit foarte mult să învingem, dar Islanda a fost o echipă bună. Au făcut jocul lor obișnuit și per total au meritat victoria. Repriza a doua am făcut un joc foarte bun, ne-am dorit foarte mult. Prima repriză au fost mai periculoși, au marcat și două goluri. Am mai avut un penalty, dar asta a fost decizia arbitrului si mergem mai departe.

 

În prima repriză, Sigurdsson a avut o prestație excelentă, nu degeaba joacă la acest nivel și  din păcate pentru noi a prins o zi foarte bună. O să încercăm să trecem peste acest eșec. Suntem dezamăgiți, dar n-o să plângem 3 zile. Încercăm să câștigăm cu Norvegia și cu Austria și să rămânem pe primul loc în Liga Națiunilor

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.