Sport
Tatăl lui Martin Tudor: „L-aş fi certat că nu o lăsa pe Craiova să marcheze”

Fostul portar Martin Tudor a decedat la numai 43 de ani în urma unui infarct. Ultima funcţie pe care o avusese era cea de antrenor cu portarii la Universitatea, echipa de suflet a tatălui său.

Tatăl lui Martin Tudor este mare fan al Craiovei, iar într-un interviu acordat pentru Fanatik, în urmă cu mai mulţi ani, acesta a povestit o întâmplare de pe stadionul Ştiinţei: „Am ajuns mai devreme la un meci dintre Universitatea Craiova şi Steaua Bucureşti, am dat o sticlă de coniac şi m-au băgat ăştia la oficială. Eu, craiovean la suflet, ăia din jurul meu la fel. Şi se apucă fiu-meu să scoată nişte goluri ca şi făcute. Ce să mă mai laud cu el acolo? M-ar fi sfâşiat de viu nu alta. Mai că îmi venea să-l cert eu că nu lasă şi el un gol cadou aşa ca pentru mine. Deh, ţin cu el, dar tot spre Craiova îmi bate inima", a declarat tatăl fostului portar.

 

Tudor a decedat la numai 43 de ani. a jucat de-a lungul carierei la Jiul Petroșani (1996/1997), Olimpia Satu Mare (1997-1999), Steaua București (1999-2005), CFR Cluj (2005-2007) și Universitatea Cluj (2007/2008). A adunat 184 de meciuri în prima ligă și două titluri de campion, ambele cucerite cu Steaua București, în 2001 și 2005. Acesta a fost antrenorul cu portarii al Craiovei în perioada mandatului lui Piţurcă.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.