Sport
Tânăr de 16 ani, prins a treia oară la volan

Un tânăr de 16 ani riscă să fie arestat preventiv, după ce a fost depistat de poliţişti un timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. Este a treia oară când oamenii legii îl prind la volan pe adolescentul ambițios, care a fost reținut pentru 24 de ore. 

"Din cercetările efectuate de poliţişti, cel în cauză, în perioada decembrie 2020-ianuarie 2021, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism prin Craiova deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile, urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.