Sport
Ţâbârnă, baschetbalist la Craiova: 'E greu de crezut că se va mai relua campionatul, acum e importantă sănătatea'

Unul dintre baschetbaliştii de la SCMU Craiova, Bogdan Ţâbârnă, a vorbit despre perioada aceasta dificilă, într-un scurt interviu pentru pagina Univeristatea Craiova baschet fans. În acest moment, LNMB este susepndată, la fel cum sunt şi contractele jucătorilor de la Craiova, ei fiind plătiţi cu 75 % din salariul mediu pe economie. Craiova se afla pe locul 2 în eşalonul al doilea al baschetului la momenul întreruperii. 

"După cum evoluează situația e greu de crezut că se va mai relua campionatul.Sperăm să trecem cu bine și persoanele responsabile să analizeze situația din toate punctele de vedere .Trebuie să ne gândim la sanătătea noastră în primul rând. În aceste momente îmi petrec timpul cu familia,fiindcă în ultimii ani nu am avut această oportunitate.Pot spune că sunt privilegiat pentru că locuiesc la casă și pot ieși în curte să fac exerciții,să mă joc alături de câinele meu sau să fac diferite activități. Seara vizionez filme sau mă joc pe playstation. Tuturor ne lipsește să jucăm sau să ne uităm la baschet însă să aibă răbdare și să stea în casă pentru a opri răspândirea acestui virus. În viitorul apropiat pot doar să mă pregătesc și să sper că această criză va trece cât mai repede.Pentru sezonul viitor îmi doresc să fiu sănătos, să pot să îmi ajut echipa la care voi juca. M-am simțit foarte bine la Craiova,am întâlnit foarte multe persoane cumsecade.Este un oraș frumos." a declarat Bogdan Ţâbârnă, jucător care a venit în vara trecută în Bănie, după o perioadă în care a evoluat la Oradea. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.