Sport
Surprize, surprize: Cristina Florianu a jucat, dar SCM Craiova a pierdut cu Romanul!

"Sută la sută, Cristina Zamfir va lipsi cu Romanul şi 99,9 la sută şi cu Debrecen" spunea Bogdan Burcea la conferinţa de presă care a prefaţat meciurile cu CSM Roman, din Liga Florilor, şi cu Debrecen, din turul 3 preliminar al Cupei EHF. 

Numai că vedeta Craiovei a apărut pe teren chiar în partida de joi seara cu Romanul şi a marcat cele mai multe goluri pentru echipa sa, care însă a cedat pe teren propriu, scor 22-25, la pauză 12-12, într-una dintre surprizele Ligii Florilor. Craiovencele au ratat nu mai puţin de 4 aruncări de la 7 metri. 

Este al treilea rezultat negativ în ultimele 4 meciuri pentru SCM Craiova, prestaţiile modeste venind tocmai înaintea partidei din Cupa EHF, cu Debrecen, programată sâmbătă, de la ora 16, în Sala Polivalentă. 

Au evoluat pentru SCM Craiova: Dumanska, Stanciu – Pricopi 5 goluri, Zamfir-Florianu 5, Nikolic 4, Țicu 3, Elisei 3, Klikovac 1, Tudor 1, Șelaru.

După 9 meciuri, SCM Craiova rămâne pe locul 2 în clasament, cu 19 puncte. Următorul meci din campionat va fi în deplasare cu Măgura Cisnădie, ocupanta locului 3. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.