Sport
Suporterii Științei merg la București să încurajeze echipa

10 lei este biletul în sectorul suporterilor Universității Craiova la duelul de duminică, 25 iulie 2021, ora 21:30, FCSB. 

Pentru suporterii din Craiova: biletele pot fi achiziționate atât de la magazinul oficial situat în Electroputere Mall, cât și de la magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”. 

Program magazin oficial: zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 

Program magazin mobil: zilnic, în intervalul orar 10:00 – 19:00. 

Pentru suporterii din afara Craiovei: biletele vor putea fi achiziționate duminică, 25 iulie, începând cu ora 10:00, de la o casă special amenajată la intrarea dinspre bulverdarul Pierre de Coubertin. 

Suporterii noștri vor primi din partea organizatorilor Peluza I Nord, cu acces pe la porțile „H” și „G”. Porțile Arenei Naționale se vor deschide începând cu ora 18:30. 

Doar pentru meciul cu FCSB, partenerul nostru, Vitaplus Medical (https://vitaplusmedical.ro/) testează în mod gratuit persoanele minore, în timp ce restul suporterilor vor avea parte de un preț preferențial de 23 lei. Suporterii trebuie să se prezinte la clinică cu biletul la meciul cu FCSB. 

Programul pentru testare: 

Duminică, 25.07.2021: 07:30 – 13:30 (exclusiv la Clinica Vitaplus Craiova – str. Anul 1848, nr. 100, Craiova) 

Deplasarea aceasta este organizată în totalitate de către Peluza Nord Craiova cu autocare și microbuze, în funcție de cerere. Costul transportului dus-întors este de 35 de lei, iar doritorii trebuie să trimită un mesaj privat paginii Peluza Nord Craiova sau să contacteze un membru al unei grupări din galerie

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.