Sport
Supercupa României, la Târgu Jiu?

Primul meci al următorului sezon fotbalistic se va încheia cu decernarea unui trofeu, Supercupa României, pentru care vor lupta Universitatea Craiova, deţinătoarea Cupei României, şi CFR Cluj, campioana en-titre. Cel mai probabil, partida programată pe 10 iulie se va disputa pe arena "Municipal - Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu. Acolo, Ştiinţa a disputat returul semifinalei Cupei României, cu Viitorul Pandurii, care s-a terminat la egalitate, scor 2-2. 

Stadionul din Târgu Jiu are o capacitate de 12.000 de locuri şi a fost inaugurat acum doi ani. Cel mai probabil, partida din Supercupa României se va disputa cu spectatori, biletele urmând a fi puse în vânzare de FRF. 

 

În 2018, Universitatea Craiova şi CFR Cluj au disputat Supercupa României, pe arena "Ion Oblemenco" din Craiova, ardelenii impunându-se cu 1-0. Supercupa României este unicul trofeu intern pe care Ştiinţa nu îl are în palmares. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.