Sport
Ştiinţa, victorie netă la Iaşi, cu gândul la starea lui Mihăilă, aflat aproape de o tragedie

Marcată în prima repriză de accidentarea gravă a lui Mihăilă, lovit cu bestialitate de Rus, Universitatea Craiova a avut o repriză secundă excelentă la Iaşi, impunându-se cu 3-0. Mateiu, Mitriţă şi Kolijic au marcat pentru Ştiinţa, care a mai avut şi două bare, autori Koljic şi Fedele. 

Devis Mangia a folosit formula de joc: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Bărbuț, Mitriță (82 Meza Colli), Mihăilă (10 Fedele) – Koljic (73 Nuno Rocha).

Vali Mihăilă (19 ani) a fost lovit violet de jucătorul Laurenţiu Rus, în minutul 10, pierzându-şi cunoştinţa. Toţi jucătorii au intrat în panică, arbitrul a chemat ambulanţa, căreia i-au trebuit 2 minute să ajungă pe teren, timp în careul puştiul oltean zăcea inconştient pe teren. Mihăilă a fost transportat la spital şi se pare că starea lui este stabilă. Rus a fost eliminat şi îl paşte o suspendare drastică. Ivan Martic a fost surprins în lacrimi, rugându-se în genunch pentru coechipierul său, aflat aproape de o tragedie. 

Devis Mangia a declarat la final: "Am făcut un meci bun. În prima repriză am fost şocaţi de ce s-a întâmplat în teren, dar în a doua repriză am jucat foarte bine. Începem să arătăm a echipă. Suntem mult mai buni în acest moment decât când am început campionatul. Pentru mine nu e o problemă dacă se vorbeşte de titlu. Important e să evoluăm bine, aşa cum s-a întâmplat azi în repriza a doua. Asta e ce mă interesează. A fost spaimă mare, Mihăilă e un copil şi nu e simplu să treci prin aşa ceva. Momentan nu ştiu mai multe detalii despre starea lui". 

În urma acestui succes din Copou, Universitatea ajunge pe locul 2, cu 25 de puncte şi joacă în runda viitoare cu Sepsi, pe "Ion Oblemenco", vineri, 9 noiembrie, de la ora 21. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.