Sport
Ştiinţa va avea un nou antrenor într-o săptămână. Rotaru: „Nu e Boloni sau Edi Iordănescu”

Mare efervescenţă la Universitatea Craiova la început de sezon. După câştigarea Supercupei, a urmat ruşinea din cupele europene, apoi plecarea lui Cicâldău, dar şi demiterea lui Marinos Ouzounidis, iar acum toată lumea aşteaptă decizia lui Mihai Rotaru în privinţa băncii tehnice. Rotaru spune că Boloni şi Edi Iordănescu, două nume vehiculate de o parte a presei, nu se află printre opţiunile sale. 

Despre plecarea lui Ouzounidis: "Am renunţat la Ouzounidis după 35 de meciuri, nu după 3. Îl respectăm pe Marinos, este profesionist, impune respect, dar aşteptările Craiovei erau diferite. Avem altă filosofie asupra fotbalului. Noi am greşit la alegeri, nu am fost inspiraţi. Găman şi Conte sunt jucători ceruţi de Ouzounidis, iar la Lazar şi-a dat acordul. Nu există la Universitatea Craiova impuneri la echipă."

 

Despre instalarea unui nou antrenor: "Nu ştiu cine va fi noul antrenor, probabil într-o săptămână vom decide. Primul gând care mi-a venit nu are legătură cu Boloni sau Edi Iordănescu. Vrem să alegem pe ce îşi propune Universitatea Craiova. Avem nevoie de fotbal-şampanie, de spectaculozitate, de viteză. Nu are importanţă naţionalitatea."

 

Despre transferul lui Cicâldău: "Nu putem discuta de vreun transfer, e o negociere cu Galatasaray. Nu am vândut sub evaluarea de la transfermarkt şi ne păstrăm obiceiul dacă se face tranzacţia. Avem înţelegere cu Farul pentru un procent de transfer, ce fac ei acolo e o treabă extraordinară, am avut o colaborare extraordinară pentru toată lumea, şi la Băluţă, şi la Mitriţă şi acum la Cicâldău. Nu mai poţi să-l ţii motivat pe Cicâldău la Craiova, are oferte de salariu mare."

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.