Sport
Ştiinţa şi-a prezentat ultimele două achiziţii: Meza Colli şi Fedele

Într-o conferinţă de presă, Universitatea Craiova şi-a prezentat jucătorii pe care i-a înrolat recent, paraguayanul Cesar Daniel Meza Colli şi elveţianul Matteo Fedele. Meza Colli vine în Bănie liber de contract, în timp ce Fedele este împrumutat un an de la Foggia, cu opţiune de cumpărare.

La prezentarea oficială, Cesar Daniel Meza Colli a spus: „Sper să mă pot adapta cât mai repede să pot juca pentru echipă. Sunt foarte fericit că sunt aici, nu simt nicio presiune și trebuie să mă antrenez cât mai bine. Adi Mutu, alături de care am jucat la Cesena, mi-a spus că Universitatea Craiova este o echipă foarte bună. Sper să fiu disponibil cât mai repede 100% și să fac ce trebuie, fiindcă am încredere în calitățile mele. Este o provocare pentru mine. Am văzut calitățile jucătorilor din lot și am încredere că vor face un meci mare la Leipzig. Mă simt cel mai bun ca mijlocaș ofensiv, în duelurile 1 contra 1”.

Cesar Daniel Meza Colli este un atacant care evoluează în banda dreaptă şi a semnat un contract pe trei ani cu formaţia din Bănie. În vârstă de 26 de ani, el are şi cetăţenie italiană şi va purta numărul 7 la Universitatea, pe care anul trecut l-a avut Gustavo. Meza Colli nu va putea debuta cu RB Leipzig, deoarece nu are drept de joc în Europa League pentru Universitatea, după ce a evoluat deja în această competiţie anul acesta cu fosta sa echipă, Keshla, din Azerbaidjan. A mai evoluat la Pavia, Alaves, Cesena, Zira.

 

Elveţianul Matteo Fedele a spus: „Sunt foarte fericit că fac parte din acest grup și sper să-l ajut să obțină obiectivele trasate. A contat foarte mult că antrenorul Devis Mangia m-a dorit și m-a convins să vin la Craiova. Am vorbit şi cu Ovidiu Herea, cu care am fost coleg la Sion, şi mi-a spus numai cuvinte frumoase despre Craiova. Înțeleg că suporterii sunt dezamăgiți după aceste 3 jocuri, dar avem în față un campionat întreg, am văzut calitățile jucătorilor din echipă și sunt convins că vom reveni sus. Am făcut ceva antrenamente cu Foggia, dar trebuie să progresez, nu am meciuri în picioare. Voi juca alături de fostul meu coleg de la Cesena, Donkor, care a debutat la Craiova. Trebuie să fim puțin mai răi și mai agresivi pentru a practica un fotbal și mai bun” a spus Fedele, care va purta numărul 20.

Matteo Fedele este un mijlocaş defensiv elveţian de 26 de ani, care a mai jucat în ţara natală la Sion şi Grasshopers Zurich şi în Serie A, acum  doi ani, la Carpi. Ultima dată, Fedele a evoluat în Serie B, la Cesena, club care a dat faliment şi de la care a fost adus în Bănie şi fundaşul ghanez Isaac Donkor. Fedele aparţine de Foggia, echipă care l-a împrumutat în Bănie.  

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.