Sport
Ştiinţa refuză oferta de 2,5 milioane de euro făcută de Gigi Becali pentru Băluţă

Gigi Becali a oferit 2,5 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe căpitanul Ştiinţei, Alex Băluţă şi a delegat-o pe Ana Maria Prodan să se ocupe de transfer, însă atât jucătorul, cât şi clubul din Bănie au declinat orice negociere cu marea rivală.

Asta deşi agentul Ana Maria Prodan a încercat să creeze o diversiune, spunând că Băluţă şi tatăl său sunt de acord cu plecarea la FCSB. „Am vorbit cu patronul Stelei şi vrea să dea pe loc două milioane de euro pe Băluţă. I-am transmis domnului Băluţă oferta. Totul se rezolvă în câteva minute, iar Băluţă va deveni jucătorul Stelei, cu o condiţie: dacă patronul Craiovei acceptă oferta” a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Minciuna Anei Maria Prodan a fost descoperită rapid, atât Băluţă, cât şi managerul general al Craiovei, Marcel Popescu, infirmând orice negociere. „Nu este nimic adevărat, Anamaria Prodan aberează. Nu pot să vă spun mai multe, pentru că nu am acceptul clubului”, a spus Băluţă. Iar Marcel Popescu a declarat chiar că Ana Maria Prodan eset persona non grata la Craiova după această încercare de a-l „deturna” pe Băluţă. „Niciun jucător de la Universitatea Craiova nu pleacă la Steaua. Mai mult, doamna Prodan este non grata la Craiova. Tatăl lui Băluţă mi-a spus că a rămas consternat de faptul că i se foloseşte numele. Steaua pierde timpul încercând să cumpere de la Craiova. Noi nu vindem Stelei” a declarat Marcel Popescu pentru Dolce Sport.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.