Sport
Ştiinţa pierde podiumul după un nou eşec cu Viitorul, dar mai speră la Europa

Universitatea Craiova a pierdut încă o dată cu Viitorul, în meciul decisiv pentru podium şi pentru Europa League, scor 1-2, în ultima etapă. Ştiinţa a condus cu 1-0 la pauză, prin golul lui Martic din minutul 15, dar şi-a marcat în propria poartă, prin Mihăilă, iar Drăguş a stabilit scorul final, în prelungiri, pe contraatac. Alb-albaştrii termină campionatul pe locul 4 şi mai pot prinde cupele europene doar dacă Viitorul câştigă Cupa României. 

Până în momentul egalării, oaspeţii nu au avut nicio ocazie de gol, în schimb Craiova a ratat prin Fortes şi Mihăilă, iar capul lui Fedele a fost scos de lângă bară de portarul lui Hagi. 

La 1-0, Craiovei i-a fost refuzat un penalty pentru un fault la Mihăilă, iar la 1-1 Tiago Ferreira a fost eliminat, pentru că l-a lovit fără minge pe portarul Cojocaru.  

Cornel Papură a folosit formula: Pigliacelli - Martic, Acka, Tiago Ferreira, Bancu - Mateiu, Fedele (76 Donkor), Cicâldău - Bărbuț, A. Cristea (46 Fortes), Mihăilă (87 Baicu).

Papură a declarat la final ca nu ştie dacă va rămâne sau nu la cârma echipei, iar despre joc şi despe acest sezon a spus: "Nu am reuşit să ţinem ritmul din prima repriză. Asta a fost problema. Ratarea cupelor europene nu ar fi ceva bun. Nu e un sezon bun dacă ratăm accederea în Europa. De doi ani suntem acolo şi nu este o bucurie unde suntem acum. Atât s-a putut în acest sezon. A fost accidentarea lui Koljic... contează fiecare absenţă. Pe final am avut foarte multe accidentări. S-a simţit că pe final am scăzut ritmul.La un asemenea meci, mi se pare un gest care nu trebuie să existe. Aveam şanse să câştigăm  dacă jucam 11 la 11. Am putut să ţinem un ritm bun până atunci, adevesarul nu s-a apropiat de poartă. Ne-am dat autogol şi în seara asta nu am câştigat."

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.