Sport
Ştiinţa încheie anul cu victorie şi pe podium. Galerie foto!

În ultimul meci din 2018, Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 pe "Ion Oblemenco", împotriva lui Gaz Metan Mediaş. Mitriţă a marcat ambele goluri, în repriza secundă, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri şi dintr-un penalty obţinut tot de el. Oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 30, după ce Fofana a primit al doilea galben. Ştiinţa iernează pe locul 3, cu 38 de puncte. 

Lovitura de începere a fost dată de Lorena Balaci, fiica lui Ilie Balaci premiindu-l în prealabil pe Vali Mihăilă cu titlul de cel mai bun junior din judeţ în 2018. 

Galeria Ştiinţei n-a uitat eşecul dureros din Ştefan cel Mare, afişând un mesaj la adresa echipei: „Dincolo de rezultat, atitudinea e de condamnat! Treziţi-vă!”

Portarul oaspeţilor, Răzvan Pleşca, a limitat proporţiile scorului, prind 7 intervenţii formidabile în partea secundă. 

Universitatea a evoluat în formula: Pigliacelli – Martic, Donkor, Tiago Ferreira, Bancu – Mateiu, Cicâldău (90 Fedele) – Bărbuţ (88 Meza Colli), Mitriţă, Mihăilă (62 Burlacu) – Nuno Rocha.

Devis Mangia a declarat la final: "Felicitări pentru băieţi. Azi au avut atitudinea perfectă din toate punctele de vedere. eu cred că merită băieţii, au greşit un meci. A fost un meci important, ştiu. Avem nevoie de echilibru aici dacă vrem să facem ceva performanţă. Această echipă are valoare pentru mine, am văzut azi că este o echipă unită. Eu îi susţin tot timpul pe băieţi, sunt ca un tată cu ei. Dacă greşesc cu ceva, trebuie să le vorbesc. Sunt băieţi buni pentru mine. Felicitări pentru Pleşca, a făcut un meci bun. Are ceva cu noi, pentru că şi în tur a făcut la fel. Îmi doresc puţină pauză acum". 

Eroul meciului, Alex Mitriţă, a spus: "Am arătat în această seară că suntem o echipă. I-am dedicat primul gol domnului Balaci. Portarul lor a fost un om cheie pentru ei, a avut mingi pe care nu ma aşteptam să le scoată vreodată. S-a văzut pe teren că am meritat această victorie. După acea ruşine cu Dinamo, a văzut lumea că suntem o echipă unită.  Noi rămânem puternici. Mangia are susţinerea noastră, ne-a pus fotbalul pe tavă. Sperăm ca anul viitor să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut anul trecut. Trebuie să scoatem cât mai multe puncte. O să avem mâine petrecere şi după voi pleca". 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.