Sport
Ştiinţa II, eşec pe final de meci cu Petrolul Potcoava

Echipa a doua a Universităţii Craiova a pierdut, scor 2-3, partida din etapa a II-a a Ligii a 3-a, seria a 6-a. Petrolul Potcoava a câştigat cu un gol marcat în minutul 90+3.

Satelitul Universităţii Craiova a deschis scorul prin Remus Trancă, fiind la capătul unei centrări venite din partea dreaptă. Egalarea a venit rapid, la 4 minute distanţă, după un contraatac finalizat de Laurenţiu Ana. Gazdele au continuat să aibă faze periculoase, dar fără finalitate. La două minute de la revenirea de la cabine, Vasile Constantin a marcat din penalty, obţinut de el. Nici bucuria aceasta nu a durat prea mult. În minutul 57, Marco Popa a profitat de un marcaj larg şi l-a învins pe Cristian Dică. Lovitura de graţie a venit la ultima fază a jocului. În urma unei bâlbâieli a defensivei Craiovei, Mihai Năvodaru a împins, cumva, mingea spre poartă, iar Remus Enache nu a putut să mai respingă.

 

La finalul meciului, antrenorul Ionuţ Stancu a declarat: "E frustrant să pierdem un meci în final, dar asta e viaţa asta şi avem de învăţat din aceste lucruri. Problema e că nu am reuşit să câştigăm. În prima repriză am jucat bine, dar în a doua ştiam că va fi greu, jucau mingi lungi. Am pierdut dintr-un contraatac şi două faze fixe. Le lipseşte încrederea şi experienţa jucătorilor mei, dar vom încerca să le reglăm."

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.