Sport
Ştiinţa, gata de confruntarea cu liderul: „Abordăm jocul cu Botoşani cu multă atenţie”

Universitatea Craiova întâlneşte duminică, de la ora 17.30, la Severin, liderul Ligii I, FC Botoşani, în cadrul etapei a 6-a, iar antrenorul Devis Mangia şi atacantul Mihai Roman au prefaţat această dispută.

La conferinţa de presă, antrenorul Devis Mangia a spus: „Felicit Botoşaniul pentru postura de lider, a demonstrat că-şi merită locul, nu este o întâmplare că sunt pe primul loc. Chiar dacă au vândut cel mai bun jucător al lor, rămân o echipă solidă, se apără bine, sunt organizaţi şi buni pe contraatac. Noi trebuie să fim pregătiţi, să abordăm acest meci cu multă atenție. Am avut meciuri la 3 zile distanţă şi acest lucru s-a simţit, vom căuta să creștem și din punct de vedere mental, pentru a gestiona mai bine ultima jumătate de oră. Avem un stil de joc care necesită multă energie mentală şi fizică. Voi ajunge la o formulă-standard atunci când calendarul competiţional îmi va permite, probabil după întreruperea campionautului pentru meciul naţionalei. Am folosit toți fotbaliștii pe care îi am la dispoziție, pentru a economisi energiile echipei. Noi ne antrenăm suficient pentru loviturile libere, dar nu am reușit până acum să înscriem. Vom continua să muncim și cu siguranță vom marca”.

Devis Mangia spune că Alex Băluţă nu ar trebui să se gândească la oferta de la FCSB, ci doar la ce are de făcut la Craiova: „Eu cred că Universitatea Craiova este o echipă importantă şi Băluţă trebuie să fie concentrat, să muncească și să depună toată energia aici”.

Mihai Roman nu a marcat până acum, dar speră să o facă în curând: „Ne așteaptă un joc greu contra celor de la FC Botoșani. Sper să câștigăm, fiindcă jucăm pe teren propriu. Ei au o echipă omogenă, dar noi ne vom pregăti foarte bine pentru a obține toate cele trei puncte. Au trecut cinci etape și nu am reușit să înscriu, dar vreau să îmi ajut echipa și va veni și golul. Moralul nostru a crescut după succesul cu Juventus, victoriile sunt foarte importante și vom da tot ce putem pentru meciul cu FC Botoșani. Campionatul românesc a crescut puțin față de ultimii ani, de când am plecat eu în Olanda”.

 

Biletele pentru meciul cu FC Botoşani se găsesc pănă sâmbătă la magazinul mobil din Craiova, situat în piața „Mihai Viteazul”. Duminică se vor putea achiziționa bilete și de la Sala Polivalentă din Craiova (începând cu ora 10). De asemenea, biletele sunt disponibile și în orice magazin Germanos, Vodafone, Orange, dar și orice stație OMV din țară. Suporterii Științei pot achiziționa bilete și on-line. Pentru suporterii din Drobeta Turnu Severin: biletele vor fi disponibile începând de sâmbătă, la casele de bilete ale Stadionului „Municipal”. Suporterii care și-au achiziționat abonament pentru sezonul 2017 – 2018 beneficiază de intrare gratuită pe bază de invitație. Pentru ridicarea invitației, abonații sunt rugați să se prezinte la magazinul mobil.

Suporterii din Craiova care vor să facă deplasarea la Severin cu autocarul trebuie să plătească 10 RON pentru transport (dus-întors). Plecarea autocarelor se va face duminică, ora 14.30, din parcarea fostului Baumax. Suporterii care agrează această oportunitate de transport trebuie să se prezinte la sediul agenției StarTours, situat pe Str. Calea Unirii, nr 30, Craiova, Dolj, pentru a achiziționa voucherul de transport.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.