Sport
Ştiinţa eliminată de marele Milan, dar a ieşit cu capul sus de pe San Siro

La meciul înaintea căruia AC Milan şi-a prezentat achiziţiile de 200 de milioane de euro în faţa a aproape 70.000 de spectatori, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 2-0 de formaţia italiană.

Milan, care câștigase cu 1-0 la Drobeta-Turnu Severin, s-a impus prin golurile marcate de Giacomo Bonaventura (9), Patrick Cutrone (53), în urma unor faze fixe, al doilea gol fiind din ofsaid.

Mitriţă a ratat cea mai mare ocazie a Ştiinţei, în prima repriză, singur cu Donnarumma, şutând în acesta. Gustavo şi Zlatinski au irosit alte şanse de gol ale Universităţii.

Milan: Donnarumma — Conti, Zapata, Musacchio, Rodríguez — Kessié, Bonaventura (Borini, 81), Locatelli —Niang, Suso (Calhanoglu, 65), Cutrone (André Silva, 71). Antrenor: Vincenzo Montella. 

Universitatea Calancea — Dimitrov, Spahija, Kelic, Tiago Ferreira, Bancu — Rossi (Mateiu, 46), Zlatinski — Gustavo, Băluță (Roman, 65), Mitriță (Bărbuț, 83). Antrenor: Devis Mangia. 

Fanii olteni, prezenţi în număr de 600 pe San Siro, au avut o coregrafie la începutul jocului şi apoi au afişat un mesaj în limba italiană, care în traducere înseamnă: “După 37 de ani, te întorci pe San Siro, hai Craiova, tu eşti credinţa noastră şi cu tine în inimă colind lumea”. Unii dintre suporterii veniţi din Craiova au fost arestaţi de poliţia milaneză, după ce proprietarul hostelului în care locuiau i-a reclamat pentru deranjarea ordinii publice. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.