Sport
S-au stabilit adversarii Ştiinţei pentru turul secund al Europa League

Dacă va trece în primul tur preliminar de formaţia azeră FC Sabail, în dubla de pe 11 şi 18 iulie, Universitatea Craiova s-ar duela în turul doi preliminar al Europa League cu câştigătoarea dintre formaţia maghiară Honved Budapesta şi cea lituaniană Zalgiris Vilnius. Primul meci din turul 2 Craiova l-ar juca în deplasare, pe 25 iulie, iar returul pe 1 august, pe "Ion Oblemenco". 

Honved Budapesta este o echipă înfiinţată în 1908, este de 14 ori campioană a Ungariei, ultima dată acum 2 ani. A terminat pe locul 4 în campionatul trecut, antrenor fiind italianul Giuseppe Sannino. Lotul este cotat la 8 milioane de euro. 

Zalgiris Vilnius este pe locul 2 în campionatul Lituaniei, care se desfăşoară în sistem primăvară-toamnă. Antrenor este polonezul Marek Zub, lotul fiind cotat la 5 milioane de euro, din care fac parte şi românii Liviu Antal şi Laurenţiu Brănescu. 

În turul 2, Viitorul va întâlni formaţia belgiană antrenată de Loţi Boloni, Antwerp. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.